Κοινωνική Ζωή

Κοινωνική Ζωή

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Πολιτιστική μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερο Ναό των Αγίων Αποστόλων Πεύκης με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, τηρουμένων των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων.
Στην εκδηλωση που πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση....

  • 6
Λειτουργική Ζωή

Λειτουργική Ζωή

H κάρα της Αγίας Ελένης Σινωπίτιδος στους Αγίους Αποστόλους Πεύκης

Την τίμια κάρα της Αγίας νεομάρτυρος Ελένης της Σινωπίτιδας υποδέχθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 ο ναός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών. Στην υποδοχή που πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του ναού, προεξήρχε ο μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλ....

  • 20
Κοινωνική Ζωή

Κοινωνική Ζωή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εὐλογητός Κύριος, ὅς οὐκ ἔδωκεν ἡμᾶς εἰς θήραν τοῖς ὁδοῦσιν αὐτῶν. Ἡ ψυχή ἡμῶν ὡς στρουθίον ἐρρύσθη ἐκ τῆς παγίδος τῶν θηρευόντων· ἡ παγίς συνετρίβη, καί ἡμεῖς ἐρρύσθημεν. Ἡ βοήθεια ἡμῶν ἐν ὀνόματι Κυρίου τοῦ ποιήσαντος τόν οὐρανόν καί τήν γῆν.» (Ψαλμ.123,6-8).
Κατόπιν τῆς πρω....

  • 139
Κοινωνική Ζωή

Κοινωνική Ζωή

68η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Με τη Χάρη του Θεού, τις πρεσβείες των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και την Αρχιερατική ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Κυρίλλου, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαΐου η 68η αιμοδοσία της ενορίας μας σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς&ra....

  • 201
Αναζήτηση
Ο Ιερός Ναός μας

Με το άκρως εντυπωσιακό και αρχιτεκτονικό κάλλος του, ο περικαλέστατος Ιερός Ναός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, ως μνημείο, κοσμεί ολόκληρη την περιοχή των Βορείων Προαστίων και θαυμασίως στολίζει την πανέμορφη περιοχή της Άνω Πεύκης.

Δείτε περισσότερα...
Φωτογραφίες
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις